#1 Çıldırmak ( Al pacino )

#1 GO MAD ( Al pacino )

Bu seride süper oyunculukları ele alacağım. İlk aktörümüz Al Pacino diye bilinen Alfredo James Pacino . Al pacino akıllarda kalan replikleriyle 1900 yıllarının sonuna damgasını vuran biri. Neredeyse çoğumuz gta vice oynamışızdır. Bu oyun tamamen Al Pacino’nun Scarface filminden alıntıdır. Tony Montana karakterini oyunda canlandırılıp, filmdeki Malibu club bile kopyalanıp aynen oyuna aktarılmıştır.

AL PACINO (Scarface)


Scarface filmi, Küba’lı göçmen birinin sıfırdan yükselerek uyuşturcu madde mafyası olmasını anlatmaktadır. Filmin başrolü Tony Montana yani Al pacino filmde hırsına yenik düşerek herkese kafa tutmuş, Tony montana başka bir mafya tarafından villası bir gece basılarak öldürülmüştü. Filmde çıldırma serimize konu olan sahne Tony Montana’yı sevgilisi terk ettikten, Tony’nin kardeşi vurulduktan ve Tony’nin villası basıldıktan sonra deliye dönerek kurşunların üstüne yürüdüğü sahnedir.


Scent of a Woman

Bu filmde kör bir gazi yarbayı canlandıran Al Pacino, bir hayaller listesi oluşturur. Bu hayaller arasında kör gözle ferrari sürmek de vardır.

Hayallerin sonunda kafasına sıkmak için dolu bir silah saklayan Al Pacino intihar sahnesinde etkileyici bir sinir krizi konuşmasıyla Çıldırma listemize girdi.



And Justice for All

Bu filmde bir avukatı canlandıran Al Pacino genç ve doğruları savunan avukat rolünü kendi tarzında bizlere sevdiriyor. Filmde bir hakimin kendi zevkleri uğruna bir genç kıza tecavüz edip darp etmesinden sonra genç kızın hakime karşı verdiği hukuksuzluk savaşını gören Al Pacino çıldırarak kendi müvekkili olan hakimin tüm suçlarını duruşma sırasında yetkili başka hakime bağıra bağıra çıldırarak anlatıyor.


Serinin devamının gelmesini istiyor musunuz?

Seriyi beğendiyseniz ve devamını istiyorsanız siteye abone olduktan sonra, yazıyı beğenerek ve yorumlarda fikirlerinizi yazarak bize gösterebilirsiniz.

9 Comments

Yorum bırakın